Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Ylä-Savon Jätehuolto Oy:n palvelua https://www.ylasavonjatehuolto.fi/ ja on laadittu 22.09.2020.

Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Nykyinen verkkosivumme ei  valitettavasti vielä täytä saavutettavuusvaatimuksia.

Teemme parhaillaan uusia  WCAG:n 2.1 standardin mukaisia AA-tason saavutettaavuskriteerejä täyttäviä nettisivuja, ja ne avaataan lokakuun 2020 aikana.  Sivuston saavutettavuuden täyttymistä seurataan kehitystyön edetessä sekä sisältöä luodessa.

 

Palaute ja yhteystiedot

Halutessasi voit antaa meille palautetta nykyisistä verkkosivuista asiakaspalveluumme sähköpostilla mika.jauhiainen@ylasavonjatehuolto.fi tai puhelimitse 040 527 3014. 

 

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000